Greatest Kılavuzu Yangın Kapısı için

Wiki Article

Yangın merdivenleri kadar önemli olan başka bir yapı ise yangın merdiveni kapısı yani (yangın kapısı dır.  Güvenle ve titizlikle üretilmesi müstelzim bu ürünlerde en ufak bir hataya dahi yan verilmemelidir. Kusursuzca planlanarak, tasavvurı, imalatı ve montajı gerçekleştirilecek olan yangın merdiveni bapsı sebebiyle daha risksiz ve tehlikesiz biçimde inişleri gerçekleştirebilirsiniz. Bilirkişi mimarların düşüncemlarına şahit olabileceğiniz firmamız bu konuda epey santimantal davranışları sergilemektedir.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı gereç kullanılması önemli olmaktadır.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi güvenli ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangınlar hızla yayılabilir ve insanların hızlı bir şekilde binayı ayrılma etmelerini Bina karıni yangın merdivenleri, insanoğluın binadan emin bir şekilde çıkmalarını sağlar ve ivedili pozisyon tahliyesini kolaylaştırır.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere ehil olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının öbür bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini sağlar.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; çoğu kez sınai tesislerde iki farklı meydanı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu çıkarmak yürekin kullanılmaktadırlar.

Zihnî sakat, mevkuf veya ıslah edilenlerin çitndığı, salahiyetli personeli durmadan vazife başlangıcında olan ve yangın yahut öbür müstacel durumlarda kullanıcıları nakledecek yeterli imkânları mevcut yerlerde kilit kullanılmasına cevaz verilir.

, yangın merdiveni imalatı ve yangın merdiveni montaj aşamalarında tam meyveları elde edebileceksiniz. İstediğiniz ekstra özellikleri uzmanlarımıza iletmeniz kifayetli olacaktır.

Door and Store olarak sertifikalı olan yangın kapılarımız Toki ve itfaiye aracı onaylıdır. Stoklarımızda amade yangın kapıları ile Yangın Kapısı ivedili yangın bapsı temin edebilirsiniz. Aynı sıra doğrulama yangın bapları ile firmanızı ferdası güne hazırlamış olursunuz.

İnsanlar tarafından kullanılmak üzere tasarlanan her yapı, yangın yahut öteki acil durumlarda kullanıcıların hızla kaçışlarını sağlamlayacak yeterli kaçış yolları ile donatılır.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 vakit ile 2 zaman beyninde bir direnç gösterir ve yangının dâhilen başlamışsa hariçya, haricen temellamışsa sineeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yangın kapısı yetişmesini ve sevimli-orospu kaybı riskinin giderilmiş edilmesini Yangın Kapısı Fiyatları sağlamlar.

çatı çıkışlarında kullanılan baplar işçiliklevi nedeniyle farklı malzemelerden üretildiği sinein ısıevet dayanıklı bileğildir. Bu nedenle facia esnasında kullanılamaz ve insanoğlu mideeride mahsur kalabilir.

Kaçış yollarının ayrıksı daire ve başka mekanların bağırsakinden geçerek korunmuş alana ulaşmasına onay verilmelidir. Kaçış yollarının ve merdivenlerinin korunmuş mekanlara ve veya sokağa oluşturulan kapılarının vâsiliği 120 cm’den az olmamalı; bu kapılar dâhilen dışarıya dürüst kilitsiz olarak açılmalı ve otomatik olarak kendi kendine kapanacak ve yangın dayanımı en azca 120 dakika olacak şekilde gestaltlmalıdır.

Bir vesair şart ise bapların kendisinin kapanabilmesidir. Rastgele bir el olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan ziyade olmaması gerekir.

Report this wiki page