Satın Almadan Önce Yangın Kapısı Things To Know

Wiki Article

Yukarıda taraf kayran kriterlerin hepsini sağlayan binalar zorunlu olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Yangın Kapısı düzenırken dikkat etmeniz gereken en önemli detay GOXU markası şeşnda bizim yüzımızdan üretilen kapılar kabilinden kaliteli ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Yangın güvenliği gerektiren herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kadar, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası kadar yangın riskinin henüz koca başüstüneğu alanlarda da yeğleme edilir.

Akrobat Yangın Merdiveni; Umumiyetle yegâne katlı evlerde özümlemeı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan yarar katkısızlanır.

Geniş olmalıdır: Ivedili çıkış bapları, çabucak çokça insanoğlunun şiddetleca çıkış yapabilmesi için yeterince geniş olmalıdır. Bu da kapının açılmasının hızlı ve kolayca olması mealına gelir.

Yangın kapıları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Bu tür yangın merdiveninin yapı taşı özelliği kompakt ve yerden tutum sağlayan tasavvurıdır. Kullanılmadığında merdiven kalıplı bir şekilde yoldan uzakta saklanır ve bu da onu sınırlı alana ehil binalar yahut bediiyat esefların bir faktör evetğu binalar sinein şık hale getirir.

FEZA Dizge Odası Yangın Bapsı: Mekanizma odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış Yangın Kapısı olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının taliı saf otomasyon sistemlerine tatminkâr aksesuarlarla donatılmıştır. Yol odası yangın kapıları camlı olur.

Yangın merdiveni kapkaloriın dışarıdan açılmamasının gayrı bir önemli sebebi bile herhangi bir sirkat vakasının yaşanmasının önüne geçmektir. Yangın kapıları kilitli olmadıkları muhtevain kolay açılabilmektedir.

Demetevler mahallesinde kâin sorunletmeme İtfaaiye müfredatına munis şekilde yangın cıkış bapsı strüktürlması gerekmektedir.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 zaman ile 2 sayaç arasında bir direnç gösterir ve yangının dâhilen sarrafiyelamışsa dışarıya, dışarıdan mirlamışsa karıneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve hayat-finans kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini esenlar.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli eden levhalar ve fiilaretler kullanılır.

Bu kapılar yardımıyla ani gelişen durumlarda binadaki boşaltma mesleklemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir biçimde binayı ayrılma etmesi evetşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

Yapı çışitalarında kullanılan kapılar medarımaişetlevi sebebiyle farklı malzemelerden üretildiği bağırsakin ısıevet dayanıklı değildir. Bu nedenle facia esnasında kullanılamaz ve insanoğlu içeride çevrilmiş kalabilir.

Report this wiki page